Autowasstraat Hoogebrug | JD van der Veenstraat 15
9672 AD, Winschoten

Laat ons de binnenkant van uw auto voor uw schoonmaken.

Stofzuigen, dashboard reinigen, ramen, dorpels, kofferruimte, alles pakken we aan!

 

Een interieur-pakket is alleen mogelijk in combinatie met een wasprogramma.

 

Bij ons wordt uw auto in nog geen 30 minuten van uw tijd van binnen schoongemaakt door onze vakkundige medewerkers.

Hoe werkt het?
Op aanwijzing van een medewerker plaatst u uw auto op de gewezen locatie. U kunt uw bezitingen en los liggende goederen in 1 van onze opbergbakken leggen. Hierna gaan onze medewerkers in uw auto aan de slag. Voor uw gemak beschikken wij over een koffie/thee/soep automaat en tevens zijn er zitjes beschikbaar. 

Bekijk onze 360 graden video!

Wat doen wij?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van uw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden tijdens het proces voor u uitgevoerd:

De automatten: Uw automatten gaan door een machinale mattenklopper. 
Het dashboard: Deze wordt stofvrij gemaakt.
De ramen: Deze worden van binnen schoongemaakt.
De deurdorpels: De horizontale delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat uw kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen.
Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd.

 
Autowassen voor de kinderboerderij Winschoten!! Op zaterdag 13 juni doneren wij onze gehele omzet aan de kinderboerderij Winschoten! Wij bieden dan …
 
Lees het hele bericht

 
De klant van de week van week 20 is Jaap Lugtenborg uit Winschoten. Van harte met een gratis "polish" wasprogramma.
 
Lees het hele bericht

VACATURE WEEKEND / VAKANTIEKRACHT PER DIRECT zijn wij opzoek naar een weekendkracht die ook in de vakanties extra wil bijverdienen. Heb je affiniteit met auto's en dienstverlening? Dan zijn we op zoek naar jou. Bij onze Autowasstraat in Winschoten kunnen we jouw hulp dan goed gebruiken. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het voorwassen van auto's, de wasstraat bedienen, opruimen en schoonhouden van zowel de washal als het buitenterrein. Wij ontvangen graag jouw sollicitatie met CV. Deze kun je mailen naar info@autowasstraathoogebrug.nl t.a.v. Marcel Sloot Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling met een sollicitatiebrief en een CV. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Lees het hele bericht
Aangepaste openingstijden: 1e kerstdag gesloten 2e kerstdag 10.00 - 17.00 Oudjaarsdag 8.30 - 17.00 Nieuwjaarsdag gesloten Autowasstraat Hoogebrug J.D. van der Veenstraat 15 Winschoten
 
Lees het hele bericht